Levensvragen

Je bent op een punt aangeland, dat je merkt dat het stroef gaat. Je voelt je geblokkeerd, angstig of verdrietig. Je bent het contact met jezelf aan het verliezen of misschien al wel helemaal kwijtgeraakt. Herken je dit? Dan is dit het moment om in gesprek te komen met jezelf, om te onderzoeken wat je echt wilt en nodig hebt. Welke keuze je wilt maken op dit moment in je leven. Ik kan je bij dit proces ondersteunen.

Onze visie op coaching is dat jij alle antwoorden op je vragen al in je hebt. Je kunt alleen niet bij en daar help ik je bij. Alle wijsheid zit in jou opgeslagen. We ontdekken samen waar die antwoorden liggen, zodat je de keuzen kunt maken die je wilt. Hiervoor gebruiken we verschillende invalshoeken, instrumenten en methoden. ( lees meer hierover) Afgaande op jouw vraag en het proces wat zich hieruit voltrekt, stemmen we steeds samen af wat passend voor jou is.

We starten altijd met een oriënterend gesprek en intake. Als het van beide kanten klopt om verder te gaan, beschrijf ik de vraagstelling en indien van toepassing de zakelijke investering in een voorstel. Deze vraagstelling leg ik eerst aan jou voor, voordat het naar bijv. de opdrachtgever gaat. Alle informatie gaat eerst via jou om op die manier volledige privacy te kunnen waarborgen. De meeste trajecten beslaan 8 tot 10 sessies. Halverwege maken we samen de voorlopige balans op om de voortgang te verkennen, alsmede te bepalen waar je staat en hoe deze plek zich verhoudt tot je verlangen.